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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Biochemical and proteomic analysis of soybean sprouts at different germination temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lacquer Tree: Popularization through Fermentation Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
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2019 .10
Nutritional value and antioxidant potential of lemon seed and sprout
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2020 .12
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2023 .04
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2017 .10
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
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2021 .12
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