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Comparative Nutritional Profiles and Quality Properties of Red Pepper Cultivars Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Pepper Transplant Fertilizer For Reduce Chemical Fertilizer in Pepper Cultivar
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Methods for Determining the Adulteration of Hot Pepper Powder Partially Mixed with Hot Pepper Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Origin of Hot Pepper Powder Produced at Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Mixed Treatment of Nitrogen Fertilizer and Zeolite on Soil Chemical Properties and Growth of Hot Pepper
한국토양비료학회지
2015 .02
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 고추 품종 간 대사산물 함량과 항산화 활성 비교
한국육종학회지
2019 .01
Environmental Impact on the Nutritional Compositions of Rice Varieties Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Seasonal Difference of Fruit Quality Attributes in Sweet Pepper Cultivars under Simulated Export System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Elevated Temperature and CO Concentration on The Incidence of Hot Pepper Bacterial Spot
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
풋고추 품종별 가격 및 규모 신축성 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
고추연구소에서 육성한 지역 재래종 고추의 품종특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
유기농 고추 재배 시 피복작물 처리가 잡초발생 및 고추 생산성에 미치는 영향
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2019 .10
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
파프리카 1줄기 재배 시 품종 간 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Marker-Assisted Backcross Breeding to Expedite Cultivar Development in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Stable Carbon and Nitrogen Isotope Ratios of Hot Pepper Samples from Korea, China and Vietnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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