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Estimation of Leaf Area Index of Sweet Pepper Using a Process based Model
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
파프리카 1줄기 재배 시 품종 간 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Bioactive Compounds, Antioxidant Activity and Inhibition of Key Enzymes Relevant to Alzheimer’s Disease from Sweet Pepper (Capsicum annuum) Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Antioxidant Constituents and Carotenoids Compound in Different Colored Mini Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Estimating Fresh Weight of Sweet Pepper Plants with Convolution Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Development of Pepper Transplant Fertilizer For Reduce Chemical Fertilizer in Pepper Cultivar
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Comparative Nutritional Profiles and Quality Properties of Red Pepper Cultivars Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Transcriptome Profiling Underlying the Effect of 1-methylcyclopropene to Sweet Bell Pepper Fruit during Shelf Life after Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Predicting Harvest Time and Yield of Individual Sweet Pepper Fruits in Greenhouse Using an Ensemble Model of Convolution Neural Network and Fully Connected Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of Chemical Compounds, Antioxidant Activity and Carotenoids Contents of Marketable and Unmarketable Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Chemical Composition and Nutritions Properties of Hot Pepper Cultivars Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Breeding of New High-quality Sweet Persimmon Cultivar, ‘Dalnim’
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Fruit Quality and Antioxidant Properties among 10 Apple Cultivars Grown at Gangwon State
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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