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Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Development of Food Ingredients and Functional Exploration Using Sweet Potato Leaves and Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Reconstituted Dried Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Molecular identification of sweet potato accessions using ARMS-PCR based on SNPs
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Quality Characteristics and Antioxidant activity of Saccharified Concentrate Prepared by Colored Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of integrated control for sweet potato stem rot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Fermentation characteristics and aroma compounds of sweet potato soju using enzymes
Food Science and Preservation
2025 .02
Quality Characteristics of Sweet Potato Liqueur with Various Berries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
열처리와 효소당화 처리에 따른 자색고구마 말랭이의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effects of Pretreatment Methods on Quality Characteristic of Hot Air-dried Sweet Potato Slices
산업식품공학
2020 .01
The Survey on Organic Cultivation Farms in Major Production Areas of Sweet Potatoes
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
한국·중국·일본산 고구마 말랭이의 품질 특성 비교
산업식품공학
2020 .01
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