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면역결핍 모델에서 β-1,3/1,6-glucan과 유산균을 이용한 in vivo 면역 활성 조절 효과
Food Science and Preservation
2017 .12
Aureobasidium pullulans으로 부터 분리한 β-1,3/1,6-glucan의 면역활성의 연구
Food Science and Preservation
2016 .12
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Systems Approach to Complex Human and Murine Microbial Networks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening of Immune-Active Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2015 .01
The Effect of Heat- or Alkali-Treated β-Glucan on Macrophages-Mediated Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Immune-enhancing Effects of Pleurotus nebrodensis Extracts on RAW 264.7 Murine Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties of β-Glucan from Acid Hydrolyzed Barley
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
EYESOY® Exert Beneficial Effects on a Benzalkonium Chloride-induced Murine Dry Eye Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Artemisia gmelinii extract Ameliorates Immune dysfunction in Forced Swim Test-induced Chronic stress murine model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Inflammatory Effects of Spirulina maxima Extract in Murine Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Improving the detection of murine norovirus and hepatitis A virus in post-washing water containing humic acid, starch, and pectin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
반응표면분석법을 이용한 Aureobasidium pullulans KSY-0516 균주의 β-1,3/1,6-Glucan의 생산 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
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