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과산화수소로 유도된 SH-SY5Y 신경세포 사멸에 대한오미자․칠해목 추출혼합물의 보호효과
한국식품영양학회지
2018 .01
The Neuroprotective effects of combined extract of Schisandra chinensis and Ribes fasciculatum extracts on scopolamine-induced memory impairment in SD rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Synergistic Neuroprotective Effect of Schisandra chinensis and Ribes fasciculatum on Neuronal Cell Death and Scopolamine-Induced Cognitive Impairment in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
오미자칠해목 추출물의 과산화수소로 유발된 PC12뇌세포 사멸과 스코폴라민으로 유발된 렛드 동물모델에 대한 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
The neuroprotective effects of Paeonia Lactiflora Root Extracts on Hydrogen Peroxide-Induced Neuronal Cell Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Neuroprotective Effects of Papaya Leaf Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Cell Damage in SHSY5Y
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Neuroprotective effect of Coreopsis lanceolata extract against hydrogen-peroxide-induced oxidative stress in PC12 cells
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
UHPLC-HR-MS/MS based Metabolomics Approach for the Differentiation of the genus Ribes from Different Origins
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Protective effects of protein extracts derived from Protaetia brevitarsis larvae against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in mouse C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Alkaline Hydrogen Peroxide 전처리가 신갈나무의 탈구조화 및 효소당화에 미치는 영향
산림바이오에너지
2020 .07
Neuroprotective Effects of Korean Citrus Peels against H₂O₂-induced Oxidative Stress in PC12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective Effects of Mulberry (Morus alba) Sugar Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Oxidative stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Neuroprotective Effect of Mulberry Extract on Glutamate-induced Oxidative Stress in Mouse Hippocampal HT-22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-induced Neurotoxicity for Alzheimerʼs Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Neuroprotective effect of Aronia melanocarpa extract against glutamate-induced oxidative stress on HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Neuroprotective Effect of Spirulina maxima Extract against Trimethyltin-Induced Cognitive Disorders in HT-22 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-Induced Neurotoxicity for Alzheimer’s Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
블랙커런트(Ribes nigrum) 추출물의 총 안토시아닌 함량 및 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cordyceps militaris Protects Hydrogen Peroxide-Induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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