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Anti-inflammatory Activity of Edible Herbs and Green Coffee Bean Fermented with Hericium erinaceum and Monascus ruber Mycelium by Solid-State Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쥐눈이콩-노루궁뎅이버섯 균사체 발효물의 생리활성
한국식품영양학회지
2017 .12
Bioactive of Pueraria radix Cultivated with Hericium erinaceum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive of Pueraria radix Pomace Cultivated with Hericium erinaceum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The antioxidant activity and anti-inflammatory effect of Hericium erinaceum grown on unhulled barley (HU1184)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effect of fermentation on radical scavenging activity of Undaria pinnatifida using Hericium erinaceus mycelia
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Analysis of Antioxidant and Anti-Inflammatory Activities of Solvent Fractions from Rhynchosia nulubilis Cultivated with Ganoderma lucidum Mycelium
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
비만 흰쥐에서 발효 서목태의 항산화 효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
담자균 균사체가 배양된 황기의 이화학적 성분분석
Food Science and Preservation
2016 .02
노루궁뎅이버섯 균사체로 발효한 민들레잎 추출물의 항염증 활성
한국식품영양과학회지
2016 .01
Evaluation of Different Levels of Rhynchosia nulubilis Powder on Product Quality of Low-fat Model Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity and Cytotoxicity of Ethanol Extracts from Rhynchosia nulubilis Cultivated with Ganoderma lucidum Mycelium
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Germinated Rhynchosia Nulubuilis Fermented with Lactobacillus Pentosus SC65 Reduces Particulate Matter Induced Cell Death and Oxidative Stress in Human Alveolar Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
컨테이너형 버섯식물공장시스템설계 및 노루궁뎅이버섯 생산
한국버섯학회지
2016 .01
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant activity of fermented Asterina pectinifera with Cordyceps militaris mycelia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Arnebia benthamii cell suspension cultures as a source of natural red pigments: optimization of shaking speed and inoculum density to maximize process productivity during sequential scaleup
Plant Biotechnology Reports
2023 .06
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
창출과 영지버섯 균사체 발효 추출물의 항산화 활성 및 인체 암세포주에 대한 세포독성 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
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