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Bioactive of Pueraria radix Cultivated with Hericium erinaceum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The antioxidant activity and anti-inflammatory effect of Hericium erinaceum grown on unhulled barley (HU1184)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Physiological Activity of Rhynchosia volubilis Fermented with Hericium erinaceum Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory Activity of Edible Herbs and Green Coffee Bean Fermented with Hericium erinaceum and Monascus ruber Mycelium by Solid-State Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감귤박 기반 토양피복재 제조 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
컨테이너형 버섯식물공장시스템설계 및 노루궁뎅이버섯 생산
한국버섯학회지
2016 .01
포도주박 숙성 돈육의 품질 및 저장특성
동물생명과학연구
2015 .06
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Exploring the Potential of Apple Pomace in Sustainable Extruded Snack Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
감귤박 활용 토양용 플레이크 구조체 제조연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감귤박 활용 기능성 원예용 토양 피복재 제조 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
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