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Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiological Characteristics of Extracts from Fermented Lespedeza cuneata using Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Inflammatory Activity of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Ethanol Extracts in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Physiological Activities using Different IT Accessions of Sorghum bicolor M. in National Agrobiodiversity Center
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
The potential use of Sorghum bicolor(L.) Moench shoot extracts as a Bio-herbicide
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .04
Phenolic compound extraction methods from Sorghum bicolor (L.) Moench shoots
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2016 .10
Development of High Value-Added Product Using Bio-Conversion Technology and Fermented Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Unveiling the Potentials of Sorghum ( Sorghum bicolor (L.) Moench) Germplasms for Sustainable Nutrition and Healthy Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activities of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Analysis of Antioxidant Activity of Sorghum bicolor M. Accession
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Functional Activities between Sorghum bicolor Extracts Prepared according to Extracting Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Investigation of Growth Characteristics to Select Superior Sorghum Accessions from Sorghum bicolor Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermented Sorghum Improves Type 2 Diabetes Remission by Modulating Gut Microbiota and their Related Metabolites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Assessment of allelopathic potential in Sorghum bicolor (L.) Moench shoot extract for weeds control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
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