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Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Study of Bio-Activity on Fermented and Non-Fermented Sorghum bicolor with Aspergillus oryzae NK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological Characteristics of Extracts from Fermented Lespedeza cuneata using Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
Evaluation of the Antioxidant Activities of Bitter Melon Fruit and Bitter Melon Stalk (Momordica charantia L.).
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
건여주의 영양성분 및 항산화 활성 효과
한국식품영양과학회지
2016 .04
Physiochemical Properties in Meju, a Fermented Soybean Paste by Mixing Starter Culture with Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
당뇨 마우스에서 여주발효추출물의 혈당 강하 효능
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Changes of Physiochemical Properties and Antioxidant Activity during Fermentation of Mulkimchi with Bitter Melon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Glucose control effects of Momordica charantia (bitter melon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative analysis of antioxidant and anti-diabetic activities in ethanol extracts of Momordica charantia (bitter melon) from various cultivation area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity of Hot-Water and Ethanol Extracts from Bitter Melon Stalk (Momordica charantia L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia L.) from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A study into human sensitivity across diverse bitter chemicals activating different bitter receptor/s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
열풍건조에 따른 성숙 단계 별 여주(Momordica charantia L.)의 항산화 활성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia) According to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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