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Study on biochemical composition according to bioconversion time of grain-based fermentation mixture by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiological Activity of Sesame Meal by Fermentation Using Aspergillus oryzae SRCM101984
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
강원연안 자생 다시마(Saccharina japonica) 배우체의 암, 수 분리 생산 (Male and Female Gametophyte Isolation of Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
EFFECTS OF Saccharina japonica POLYSACCHARIDE TO THE DIABETES MELLITUS MOUSE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Total Flavonoid Content and Antioxidant, Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
다시마(Saccharina japonica) 배우체의 미동정 진균증
한국수산과학회지
2017 .04
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change of total antioxidant capacities and total phenolic compounds of Laminaria Japonica during drying process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
상황버섯 균사체로 발효한 다시마 추출물의 항산화 활성
한국수산과학회지
2017 .08
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Antioxidant Effects of Aqueus and Enzymatic Extracts from Sterilized Saccharina japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Green solvent based extraction of valuable compounds from brown seaweed (Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Effect of Saccharina japonica added functional homemade chocolate on radical scavenging activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
다시마(Saccharina japonica) 분말을 첨가한 죽의 품질특성 및 항산화 효과
한국수산과학회지
2017 .12
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 된장의 품질 변화
한국수산과학회지
2018 .10
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