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Change of Microbial Community and Metabolite in Meju Inoculated with Two Starters of Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Role of Korean Traditional Meju Fungi for Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Characteristics among The Isolates from Soybean Pastes for The Mixed Starter Use of Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
다양한콩 품종을 이용한 청국장의 이화학적 특성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Quality Characteristics of Whole Soybean Meju Doenjang Prepared with Addition Times and Contents as Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
복합균주를 접종하여 제조한 메주의 발효 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
A Study on the Microbial Community Structure of Traditional Meju Produced by Region Using NGS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection of Fermentation Starter of Meju with anchovy and Its Growth Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Study of Bio-Activity on Fermented and Non-Fermented Sorghum bicolor with Aspergillus oryzae NK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Physiological Characteristics of Extracts from Fermented Lespedeza cuneata using Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
누룩곰팡이 Aspergillus oryzae OF5-20를 이용한 쌀 품종별 고상종국 제조 및 품질특성
Food Science and Preservation
2020 .12
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