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복합균주를 접종하여 제조한 메주의 발효 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of Characteristics among The Isolates from Soybean Pastes for The Mixed Starter Use of Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Whole Soybean Meju Doenjang Prepared with Addition Times and Contents as Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on the Microbial Community Structure of Traditional Meju Produced by Region Using NGS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Distribution of Microorganisms in Meju added with Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
지역별 시판 전통메주의 이화학적 및 미생물 분포 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통장의 메주 제조에 관한 연구
한국식품영양학회지
2016 .10
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
탁주용 곰팡이 고체종국 제조 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
Development of probiotic starter for soybean fermentation with flavor improving capacity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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