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Changes in physicochemical properties of skate during fermentation at 10℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Comparison of the quality characteristics of domestic and imported fermented skate on the market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Skate Sashimi Fermented by Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Obesity Effects of Collagen Peptides Extracted from Skate Skin in db/db Mice via Regulation of Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A novel β-secretase inhibitory peptide from skate skin ameliorate memory and cognitive deficits in amyloid-beta mouse model of Alzheimer`s disease
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of Chondroitin Sulfate from Skate Cartilage Extract on the Atherogenesis in Low-density Lipoprotein Receptor Knockout Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Feeding Habits of the Ocellate spot skate(Raja kenojei) in the Coastal water of the five West Sea islands in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
울릉도산 참홍어(Beringraja pulchra)의 관능 및 영양 특성
한국수산과학회지
2015 .06
evelopment of freshness indicators for quality of raw skate (hongeo, Okamjei kenojei) during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complete mitochondrial genome of the Argentine skate : Dipturus argentinensis (Rajiformes, Rajidae)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
홍어 껍질 유래 콜라겐의 지방대사 조절을 통한 간 조직 지질축적 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .03
Maturity and spawning of the ocellate spot skate, Okamejei kenojei in the coastal waters of Incheon, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
도시공원에서 스케이트보드 활동 공간 발달에 관한 연구
한국조경학회지
2016 .01
Purification and Characterization of Antioxidative Peptides from Krill Protein Hydrolysates that Protects Liver against Ethanol-induced Liver Damage in BALB/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of functional food materials to improve liver function of probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Purification of Pumpkin Seed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-Functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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