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Polylysine 코팅 필름의 항균활성
Food Science and Preservation
2005 .08
ε - Polylysine 혼합제제들의 식품부패균에 대한 항균효과
한국식품영양과학회지
2004 .04
[P5-04] The Antimicrobial Effects of ε- polylysine and the Mixture of Potassium Lactate and Sodium Diacetate on the Growth Kinetics of Stressed Salmonella typhimurium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
김치의 저장성 향상을 위한 염혼합물의 첨가
한국식품과학회지
1991 .04
갈화(Puerariae flos)추출물이 Rat 혈중 Ethanol 농도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Evaluation of Antioxidant Activity of Ethanol Extracted Tomato Powders as affected by the Ethanol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
생면의 알코올 첨가에 따른 유통기한 연장 연구
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Antioxidant Activities of 5% Ethanol Extract from Loquat Leaves in Ethanol-treated Liver Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Extraction of Grape Seed Oil by Supercritical CO2 and Ethanol Modifier
Food Science and Biotechnology
2000 .06
The Roles of Lipid Supplements in Ethanol Production Using a Continuous Immobilized and Suspended Cell Bioreactor
Applied Biological Chemistry
1996 .01
바이오 에탄올 혼합유에 대한 디젤기관의 연소특성
수산해양기술연구
2009 .01
김치냉장고의 숙성 후 저장 및 저온 저장 모드에서 6개월간 저장한 김장 김치의 발효특성 비교
한국식품영양과학회지
2012 .11
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
[P8-158] Curcumin supplementation enhances ethanol metabolism and antioxidative system in ethanol-administrated mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Protein and Fiber Levels on Ethanol - Induced Brain Damage in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
포장김치의 저장성에 미치는 폴리에틸렌 필름의 표면처리 효과
Food Science and Preservation
2003 .06
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
어린이의 김치의식에 관한 실태조사(Ⅱ) - 김치섭취에 대한 의식 및 섭취실태 -
한국식품영양과학회지
1995 .10
Effects of Fermented Natural Material Compound Extracts on the Serum and Hepatic Lipids and Activities of Ethanol Metabolizing Enzymes in Acute Ethanol-Treated Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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