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Contents of β - Glucan in Various Cereals and Its Functional Properties
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Impact of Oat β-Glucan on Food Quality and Potential Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
보리와 귀리의 품종 및 입도 분획별 β-glucan 함량
한국식품과학회지
2003 .08
Linkage Structure Analysis of Barley and Oat β-Glucans by High Performance Anion Exchange Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .02
보리와 귀리의 ${\beta}-Glucans$ 및 가공에 의한 용해성의 변화
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리 β-Glucan [mixed-linked (1-3), (1-4)-β-D-Glucan]의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1993 .02
DSC에 의한 보리 β-Glucan [mixed-linked (1-3), (1-4)-β-D-Glucan]의 열적 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
1993 .02
열처리 온도에 따른 보리 β-Glucan의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2012 .12
Comparison of Molecular Weight Distribution of Commercially Purified Oat and Barley β-glucans
Food Science and Biotechnology
1997 .03
고지방 식이로 유도된 비만쥐에서 식이 베타글루칸이 체지방 형성 및 혈청 지질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .12
Effects of γ-Irradiation on Immunological Activities of β-Glucan
Food Science and Biotechnology
2009 .10
반응표면분석법을 이용한 Aureobasidium pullulans KSY-0516 균주의 β-1,3/1,6-Glucan의 생산 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Aureobasidium pullulans으로 부터 분리한 β-1,3/1,6-glucan의 면역활성의 연구
Food Science and Preservation
2016 .12
Total and Soluble β-Glucan Content of Three Barley Varieties with Different Heating Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical Properties of β-Glucan from Acid Hydrolyzed Barley
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
보리로부터 분리한 β-Glucan의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1999 .10
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