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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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간보호 활성을 갖는 TGPN 가수분해물의 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
이취 제거를 위한 굴 가수분해물의 발효공정과 제품의 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
굴 효소 가수분해물과 분자량 분획물의 섬유아세포에 대한 주름 개선 효과
한국식품영양과학회지
2015 .11
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
수중음향통신에서 PN 성능 기반의 효율적인 수신 구조
한국항해항만학회지
2017 .08
Growth Promoting Effect of Protamex Hydrolysates on Adolescent SD-Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Detection of shrimp viruses using the PNA-based Melting Array Kit
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
도루묵 가수분해물 유래 항염증 펩타이드 제조를 위한 효소 가수분해 최적 조건
한국식품과학회지
2018 .04
Comparison of amino acid composition and protein content of oyster hydrolysate obtained from subcritical water extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Optimization of Bioactive Bromelain Hydrolysates Prepared from Roe Protein Isolate of Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
미강과 쌀 단백질의 비율과 분해 시간에 따른 효소분해물의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Emulsifying Properties and Physicochemical and of Protaetia brevitarsis larvae Protein Hydrolysates by Alcalase-Mediated Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
단백질 가수분해물을 이용한 식품 내 소금 저감화
식품과학과 산업
2018 .12
폐경기 동물 모델을 대상으로 효모 가수분해물의 안전성 평가 연구
한국식품영양과학회지
2016 .03
Nutritional Value and Bioactive Properties of Enzymatic Hydrolysates prepared from the Livers of Oncorhynchus keta and Oncorhynchus gorbuscha (Pacific Salmon)
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
참치 가공부산물로부터 단백가수분해물 제조 및 항산화 활성 평가
Food Science and Preservation
2023 .10
갈색거저리 유충 단백가수분해물의 제조 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .04
Effects of the Whey Protein Hydrolysates of Various Protein Enzymes on the Proliferation and Differentiation of 3T3-E1 Osteoblasts
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
The potential of citrus extracts as an acid substitute in the extraction of collagen hydrolysate and the properties of collagen hydrolysate oral edible films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
흰점박이꽃무지 유충 단백가수분해물의 제조 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .10
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