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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Analysis of Volatile Organic Compounds in the Headspace of In Vitro Models of Diabetes
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
A Comparison of Predictive Models for News Sentiment Analysis-based Pork Price Prediction
한국정보과학회 학술발표논문집
2021 .06
Screening of volatile organic compounds in breath of gastric cancer patients and healthy subjects which related to existence of tumor cells using SPME-GC/MS system
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
감정 데이터를 활용한 딥러닝 기반 돈육가격 예측 연구
한국정보기술학회논문지
2023 .12
Study of Factors Affecting Consumers’ Willingness to Pay for Certified Traceable Pork in Yanbian
농업생명과학연구
2021 .01
SPME/GC-MS을 이용한 폐수 중 페놀 및 펜타클로로페놀 분석 방법의 연구
환경분석과 독성보건
2019 .01
돈피의 입자 크기에 따른 유화소시지의 품질특성 변화
농업생명과학연구
2018 .01
Combined Effect of Post-Slaughtering Storage and Single Beam Irradiation on Physiochemical Quality of Pork Leg Meat Stored at Different Temperatures
농업생명과학연구
2021 .12
Headspace-SPME와 GC-MSD를 이용한 수중의 냄새 유발물질 분석 최적화 및 낙동강 수계에서의 검출 특성
대한환경공학회지
2024 .12
뉴스 감성 분석을 이용한 돼지고기 가격변화 예측 모델
한국정보과학회 학술발표논문집
2023 .06
Comparison of Major Flavor Compounds according to Cooking Method Korean Red Pepper
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
돈피의 첨가 수준에 따른 유화소시지의 품질특성 변화
농업생명과학연구
2015 .10
과육(파인애플, 골드키위) 첨가 마리네이드에 의한 품종별 돈육 등심의 품질 특성 및 Di-peptide 함량변화
동물자원연구
2016 .12
Identification of gastric cancer biomarkers by comparison of the breath profiles of gastric cancer patients and healthy subjects
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
휘발성 유기화합물 제거를 위한 폐 일차전지의 촉매로의 재활용
한국환경기술학회지
2023 .04
Physicochemical Properties, Volatile Compounds and Sensory Attributes of Dry-fermented Sausage Manufactured with Goat Meat
농업생명과학연구
2021 .01
Nanovesicle-based Bioelectronic Nose for Detection of Cancer-specific Volatile Organic Compounds
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Miniaturized Gas Analysis Platform for Analysis of Low-concentration Volatile Organic Compound Mixtures
대한기계학회 춘추학술대회
2018 .05
Effect of Bovine Plasma Protein Hydrolysates on the Quality Properties of Cooked Pork Patty
농업생명과학연구
2016 .02
동물복지 인증 농장에서 생산된 돈육의 품질 특성
동물자원연구
2020 .01
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