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표현형 및 분자표지 선발 이용 벼흰잎마름병 저항성 유전자 집적자포니카 벼 계통 개발
한국육종학회지
2016 .01
평야지 적응성 향상을 위한 벼흰잎마름병 및줄무늬잎마름병 저항성 유전자 집적 조생 계통 개발
한국육종학회지
2015 .01
Application and utilization of marker assisted selection for biotic stress resistance in hybrid rice (Oryza sativa L.)
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Enhanced resistance against rice bacterial blight by CRISPR/Cas9 targeted mutagenesis of xa13
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Breeding Hybrid Rice with Genes Resistance to Diseases and Insects Using Marker-Assisted Selection and Evaluation of Biological Assay
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Rice WRKY55 acts as a negative regulator in Xa1 mediated resistance in response to Xanthomonas oryzae pv. oryzae Infection
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
벼흰잎마름병 저항성 유전자 집적 고품질 중만생 벼 ‘신진백’
한국육종학회지
2019 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
저항성 유전자 도입과 벼 후대계통의 열악형질간의 관계분석
한국육종학회지
2021 .12
Isolation and characterization of an antifungal substance from mushrooms
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Development of Resistant Gene-Pyramided Japonica Rice for Multiple Biotic Stresses Using Molecular Marker-Assisted Selection
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Characterization for DB Construction of Industrially Applicable Microbial Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
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