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Effect of low pH level rearing water on physiological response of the grey mullet(Mugil cephalus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Response Surface Methodology를 이용한 숭어(Mugil cephalus) 반염건품의 개발
한국수산과학회지
2015 .12
여수 연안의 숭어 (Mugil cephalus) 자원평가 및 진단
수산해양기술연구
2015 .01
Microsatellite DNA reveal gene flow among populations of Mugil cephalus (Teleostei: Mugilidae) in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Evaluation of different dietary plant by-products on growth performance and non-specific immune responses in juvenile gray mullet, Mugil cephalus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
사육수의 pH변화가 숭어(Mugil cephalus)에 미치는 생리적 영향
한국수산과학회지
2017 .04
The preparation of dried mullets using traditional maritime culture drying techniques, and their quality assessment by the biochemical investigation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sanitary Characterizations of refined salt as a source for processing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Nutritional Characteristics of Salted Semi-Dried Mullet (Chelon haematocheilus) Supplemented with Saltwort (Salicornia herbacea L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
세종특별자치시 학교급식 조리종사자의 위생교육과 위생관리 수행도 평가
대한영양사협회 학술지
2019 .01
The effect of salted and/or Salicornia herbacea L processing methods for semi-dried mullet (Chelon haematocheilus) and its physiochemical, nutritional, and quality parameters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bioaccumulation, alterations of metallothionein, and antioxidant enzymes in the mullet Mugil cephalus exposed to hexavalent chromium
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Microbiological and Physicochemical Characteristics on Sanitary of Japanese Flying Squid Todarodes pacificus as Sources for Seafood processing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Physicochemical Characteristics of Korean Wheat Grain depending on Drying Delay Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutritional Composition Characteristics of Ginseng Based on Cultivation Regions and Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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