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Determination of macro and micro mineral contents by processing methods in vegetables using ICP-OES and ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Macro and Micro Elements in Animal Welfare and Non-Welfare Pork by ICP-OES & ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Analytical Method of Silicon Dioxide in Health Functional Food Products using ICP-OES
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
지역농산물의 회분 및 무기질 함량 비교
한국식품영양학회지
2016 .12
Determination of Essential and Non-Essential Elements in Rice and Other Grains by SRC Microwave-Assisted Digestion, ICP-MS and ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
IC 및 ICP-OES를 이용한 수질 내 무기성분 7종 분석시스템 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Development of an analytical method for elemental determination in edible seaweeds by SRC microwave-assisted digestion, ICP-MS and ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Green Microwave-Assisted Digestion Using Diluted Nitric Acid and Hydrogen Peroxide for Elemental Determination in Milk by ICP-MS and ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Embryo Production Performance and Conception Rate after Embryo Transfer between Mongolian Cattle and Korean Native Cattle
한국수정란이식학회지
2017 .01
3등급 한우를 이용한 건조숙성육 제품의 숙성기간별 품질 변화
산업식품공학
2016 .01
국내 소고기 자급률 향상이 세계 온실가스 감축에 미치는 영향
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .03
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Determination of Multi-Elements in Fresh Egg and Quail Egg by SRC Microwave-Assisted Digestion, ICP-MS and ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
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