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Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes of Functional Components of Some Colored Barley with Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Germination and Quality Characteristics of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Biological Activities of Colored Rice with Different Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
Screening and Quantification of Amino Acids, Phenolic Compounds Profiling from Nine Colored Rice Varieties and Their Antioxidant Potential for Reducing Oxidative Stress and Related Disorders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Inhibition of Weed Germination by Mixed Microbial Strains in Rice Field Condition
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2016 .04
국제종자검정협회(ISTA) 변온조건에서 비탈면 복원용 주요 초화류의 발아율 및 발아속도
환경복원녹화
2018 .01
Bioactive Compounds and Physiological Activities of Several Soybeans by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preventive Effects of Bioactive Compound on Diabetic Sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In-vitro Antioxidant and Rat small Intestinal α-glucosidases Inhibitory Activities of Bioactive ingredients isolated from Colored Rice Keun-nun-Jami (Oryza sativa L.) Germ Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Five Asparagus Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
발아에 따른 팥의 유리형 및 결합형 기능성분 변화
한국식품영양과학회지
2017 .08
Antioxidant Constituents and Carotenoids Compound in Different Colored Mini Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
지황 종자의 형태 및 발아 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
Comparative evaluation of extraction methods for bioactive compounds from turmeric powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Change in Bioactive Compounds Content and Antioxidant Activity of Ginger during Aging Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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