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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Quantitative Changes of Flavonol Glycosides from Pine Needles by Cultivar, Harvest Season, and Thermal Process
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
Effects of Flavonol Glycosides from Black Soybean Leaf Extract on Low-Density Lipoprotein (LDL) Oxidation and Glucose Homeostasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comprehensive Characterization of Flavonoid Derivatives in Fermented Soybean (Glycine max L.) Leaves according to Fermentation Period using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of flavonol and flavone glycosides in Korean pepper fruits and leaves (Capsicum annuum L.) using UPLCDAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Surface Dielectric Barrier Discharge on the Physiological Activities of Quercetin
한국식품영양학회지
2017 .04
사료 내 Quercetin의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .03
Quercetin 유사체가 조골세포 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .10
Simultaneous analysis of anthocyanins and flavonols in various flower colors of Rhododendron schlippenbachii (royal azalea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Evaluation of 8 Flavonol Glycosides in Chinese toon (Cedrela sinensis A. Juss) using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산처리에 의한 적양파 분말의 quercetin 배당체와 aglycone의 농도변화
한국식품과학회지
2022 .04
Correlations Between Flavonols and Antioxidant Properties of 8 Red Onions (Allium cepa L.) by using Principle Component Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of Analytical Method Validation for maker compounds of Quercetin glycosides derived from Trapa bispinosa Roxb.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impact of various vacuum degrees during grinding and storage on the browning, antioxidant activities, quercetin, and quercetin glucoside compounds in onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relationship Linking Dietary Quercetin and Roughage to Concentrate Ratio in Feed Utilization, Ruminal Fermentation Traits and Immune Responses in Korean Indigenous Goats
한국초지조사료학회지
2017 .01
컬러푸드 중 쿼세틴 및 쿼세틴 배당체 함량조사
한국식품영양과학회지
2023 .07
연잎, 상엽, 건조 무 혼합 추출물의 지표성분 wogonin, quercetin 및 quercetin-3-O-glucuronide의 분석법 개발 및 검증
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Evaluation of Analytical Method for Quercetin Content and Antioxidant Activity from Onion Peel Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Synthesis and biological evaluation of flavonol-glucose conjugates for cosmeceutical development
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Synthesis of alkyl quercetin derivatives
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Utilization of quercetin glycosides from saffron ( Crocus sativus L.) flower biowaste for assessment of antioxidant, genotoxic and cytotoxic activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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