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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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자외선(UV-C) 조사에 따른 뽕나무 잎의 이차 대사산물 및 생물 활성의 변화
Food Science and Preservation
2018 .08
Moracin Derivatives From Morus Radix as Dual BACE1 and Cholinesterase Inhibitors with Antioxidant and Anti-glycation Capacities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Oxyresveratrol의 기원, 생합성, 생물학적 활성 및 약물동력학
한국식품과학회지
2015 .10
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-diabetic and Anti-oxidant Activities of Morus bombycis Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Inflammatory Effect of Ethanol Extract of Mulberry Twig and Oxyresveratrol by inhibition of NO and IL-6 Production in LPS-Induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
뽕나무(Morus alba L.) 부위별 생리활성 측정 및 기능성 물질 분석
한국식품영양과학회지
2015 .06
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Identification of Key Volatile Compounds Found in Mulberry Fruits (Morus alba Linn)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Extraction and Isolation of Compounds from Non-polar Fraction of Morus alba Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective Effects of Mulberry (Morus alba) Sugar Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Oxidative stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholinesterase Inhibitory Activity of the Components Isolated from Morus alba Branch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Biological Safety Evaluation of Mulberry (Morus alba L.: MAL) Water Extracts and an Inhibitory Effect against the Mutagenicity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
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