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Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity, Fibrinolytic Activity and β–Secretase Inhibitory Activity of Red Wines During Fermentation and Post-Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Physiological Functionalities of Vitis hybrid (Sheridan)-Rubus coreanus Red Wine Made by Saccharomyces cerevisiae
Mycobiology
2011 .01
Antihypertensive Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity and Antioxidant Activity of Vitis hybrid-Vitis coignetiae Red Wine Made with Saccharomyces cerevisiae
Mycobiology
2011 .01
Characteristics of Mulberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
葡萄酒 製造方法에 關한 比較硏究
한국영양학회지
1980 .09
Optimum Fermentation Condition and Characteristics of Grape Wine Vinegar
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
Enhancing the Antioxidant Activities of Wines by Addition of White Rose Extract
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Characteristics of Blueberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
국내산 와인과 수입 와인의 관능적 품질 특성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2009 .08
적포도주를 첨가한 칠리소스 새우볶음의 품질특성
한국식품조리과학회지
2010 .01
효모와 초기 당도를 달리하여 개발한 수박 양조주의 기호도에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .08
Improvement in Sensory Characteristics of Campbell Early Wine by Adding Dual Starters of Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
호텔 식음료 종사자들의 군집 분석에 따른 와인 소비 및 구매 행동 분석
동아시아식생활학회지
2014 .04
Optimization for the Fermentation Process and Quality Properties of Kiwi Wine
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
시판 와인 효모에 대한 복숭아주의 발효 특성
동아시아식생활학회지
2010 .08
Comparative Study of Nutrient Composition in well-being liquors
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
머루 발효주의 제조 및 품질 특성
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
2008 .01
A Study on Fermentation Characteristics of Bokbunja Wines Developed by Different Yeast Strains and its Sensory Evaluation
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
1H NMR-Based Metabolomic Approach for Understanding the Fermentation Behaviors of Wine Yeast Strains
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
Optimum Fermentation Condition for Manufacturing Apple Vinegar Using Rice Wine Cake
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
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