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장수형 밀의 계통 특성 분석 I. 농업 형질과 관련 유전자 특성
한국육종학회지
2015 .01
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
함수율에 따른 우리밀과 이물의 종말속도에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Comparison of Quality Characteristics of Various Rice Varieties for Instant Kernel Nurungji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Wickerhamomyces anomalus JK04 and Torulaspora delbrueckii JK08 starters using air-blast drying technique
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Value of palm kernel co-products in swine diets
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
수확 연도별 우리밀과 수입밀의 품질 변이 비교
한국식품영양과학회지
2017 .01
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
등숙 시기 및 이삭 내 위치에 따른 찰옥수수 과피 두께 및 립중의 변화
한국국제농업개발학회지
2015 .01
국내 선호 외래 벼 및 최고품질 벼 품종의 취반시 미립 형태와 체적 변화
한국국제농업개발학회지
2021 .12
Inhibitors Targeting ABA Biosynthesis and Catabolism Can Be Used to Accurately Discriminate between Haploid and Diploid Maize Kernels during Germination
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of DNA Markers for the Discrimination of Peach Kernel, Apricot Kernel and Pruni Japonicae Semen using DNA Barcode
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Juglans Mandshurica Maxim. kernel Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
옥수수 색소 2호 품종의 일반성분, 유리당, 지방산 및 안토시아닌 색소의 함량
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
COMPARATIVE EVALUATION OF PALM KERNEL SHELL AND POLYPROPYLENE AS BIOFILTER MEDIA FOR DENITRIFICATION OF AQUACULTURE WASTEWATER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Correlation between Test Weight and Whole Grain Ratio of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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