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토종자원을 활용한 중생 찰벼 품종 ‘효원3호’
한국육종학회지
2019 .01
중생 다수성 향미 신품종 ‘효원5호’
한국육종학회지
2016 .01
단간, 중만생 찰벼 신품종 ‘효원2호’
한국육종학회지
2016 .01
고품질 중만생 벼 품종 ‘효원6호’
한국육종학회지
2018 .01
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
군집소수를 가진 고착립밀도 이삭형 벼 개발 및 특성 분석
한국육종학회지
2018 .01
벼 유전자원의 수당립수 증진 유전자 유전형 분석
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Effect of water soaking pretreatment on the quality of glutinous rice cookies
Food Science and Preservation
2019 .07
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
호남평야지 재배시기별 찰벼 품종의 수량과 호화점도 및 식감 관련 특성 분석
한국육종학회지
2023 .03
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Rice Breeding in Iran, Current Status and Future Perspective
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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