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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
References
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Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
건자두 분말을 첨가한 쌀쿠키의 품질 특성과 항산화능
한국식품영양학회지
2022 .12
Quality Characteristics of Rice Cookies Using Rice Bran Oil and Commercial Egg Substitutes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Rice bran cookie? Nice brain cookie! (브런키, brankie)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
미르찰 찹쌀가루의 수침기간에 따른 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2022 .02
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쌀 품종이 쿠키 가공적성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2016 .10
민들레 분말을 이용한 쿠키의 품질과 항산화성
한국식품영양학회지
2021 .08
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
베이킹 시간에 따른 쿠키의 품질 특성, 아크릴아마이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .03
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