지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
냉동볶음밥 제조를 위한 품종별 쌀의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
충남평야지 적응 만생종 중대립 향미 ‘백옥향’
한국육종학회지
2024 .03
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
벼-보리 이모작 재배지에서 논물의 화학적 특성과 클로로필-a 함량과의 관계
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Development of Rice Bear Production Technology Using Oryun rice and Orae Rice and a Study on Quality Characteristics of Beer by the Amount of Rice Used
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
0