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Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
저온 숙성이 양념돈육의 저장 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
간장과 고추장 양념 돈육의 냉장 중 품질 변화와 저장 수명
한국축산식품학회지
2002 .01
소리쟁이 추출물의 항산화 활성과 이를 첨가한 양념돈육의 품질특성
한국식품과학회지
2010 .08
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
칼슘 주입과 키토산 코팅 처리가 돈육의 저장성 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .06
속단추출물의 첨가로 인한 양념 돈육의 품질특성 및 저장성 향상
한국식품영양과학회지
2011 .01
전통 장류로 제조한 양념육의 숙성 중 맛성분 변화
한국축산학회지
2005 .01
양념 돈육의 10℃ 숙성시 품질변화
한국축산학회지
2005 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
[P3-52] Quality Characteristics of Seasoned Pork Added with Phlomis umbrosa Turcz. Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Allium hookeri 뿌리 열수 추출물을 첨가한 양념돈육의 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Protein Solubility, Color and Water-Holding Capacity in Relation to Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
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