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“Nulichal” Barley Extract Suppresses Nitric Oxide and Pro-Inflammatory Cytokine Production by Lipopolysaccharides in RAW264.7 Macrophage Cell Line
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Inhibitory Effects of Extracts from Plant Materials on In Vitro Glycation and Oxidation
산업식품공학
2015 .01
Method validation for analysis of advanced glycation end products in muscle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
해방풍 부위별 용매추출물의 항산화 활성 및 nitric oxide 생성 억제
Food Science and Preservation
2017 .02
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nitric Oxide Synthesis Inhibitory Effects from Six Kinds of Plant Extracts in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
비타민나무 추출물 및 착즙 분말의 항산화 활성 및 Nitric Oxide 생성과 Elastase에 대한 저해활성
한국약용작물학회지
2018 .04
AGEs BlockerTM (Goji Berry, Fig, and Korean Mint Mixed Extract) Inhibits Skin Aging Caused by Streptozotocin-Induced Glycation in Hairless Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Inhibitory Activity on Nitric Oxide Production of Rumex Crispus and Mix Medicinal Plants by Extract of Hot Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics of Three Varieties of Barley Grown in the Cultivated Area or the Cultivation Limit Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Nitric Oxide Synthase Inhibitory Effects of the Solvent-Partitioned Fractions from Armeniacae Semen in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Nitric Oxide Synthase Inhibitory Effects of the Solvent-Partitioned Fractions from Ephedra Herba in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
곤드레 추출물의 최종당화산물의 생성저해 및 라디칼소거 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
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