지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Plant essential oil treatment enhance plant growth on cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Discovery of Probiotic Strains with Antimicrobial Properties and Probiotic-Pathogen Bacterial Interaction under the Low-Shear Modulated Microgravity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacterial volatiles and plant health
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
여주 봄 작형의 재배방법과 정식기가 생육과 수량에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2016 .09
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Investigation of the impact of multi-strain probiotics containing Saccharomyces cerevisiae on porcine production
한국축산학회지
2024 .09
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bifidogenic Effect and Metabolomic Shifts in Healthy Human Cohort Supplemented with a Prebiotic Dietary Fiber Blend, and Potential Utility of Pre-/Probiotics in Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics function against metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
THE EFFECTS OF POLYPHENOL CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BROWN ALGA Eisenia bicyclis EXTRACT FERMENTED BY PROBIOTICS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
0