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우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
국내 육성 벼 243 품종의 형태적 특성에 따른 품종 분류
한국육종학회지
2016 .01
소득작물 후작용 고품질 조생 벼품종 ‘화왕’
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
냉동볶음밥 제조를 위한 품종별 쌀의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Rice Breeding in Iran, Current Status and Future Perspective
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 육성 벼 품종의 DNA profiling에 의한 유전적 다양성 분석 및 품종 판별
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Genetic diversity analysis of high yielding rice (Oryza sativa) varieties cultivated in Bangladesh
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Investigation of Saccharification Characteristics by Korean Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
맥류 연구의 과거, 현재, 그리고 미래
한국육종학회지
2020 .01
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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