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Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
돈육에서 추출한 염용성 단백질에 수용성 키토올리고당 및 키토산을 첨가한 혼합액과 가열 겔의 물성특성
한국식품과학회지
2004 .08
Effect of Molecular Weight and NaCl Concentration on Dilute Solution Properties of Chitosan
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
수용성 Chitosan의 이화학적 및 관능적특성
한국식품과학회지
1999 .02
Antifungal Activity of Chitosan Depended on Molecular Weight
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2000 .04
타피오카 전분을 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 특성 및 돈육 모델소시지에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
단백질의 유체 변형성
한국식품과학회지
1980 .03
[S2-2] Superiority of Korean Solar Salt and Physiological Effects of Chitosan Salt in Human Body
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
칼슘 주입과 키토산 코팅 처리가 돈육의 저장성 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .06
Functional Properties of Heat-induced Gels Prepared with Salt Soluble Proteins, Non-meat Proteins and Hydrocolloids in a Model System
Food Science and Biotechnology
2000 .12
水稻의 力學的 및 리올러지特性에 關한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1987 .06
수용성 Chitosan을 첨가한 우유의 이화학적 및 관능적특성
한국식품과학회지
2000 .08
저분자 chitosan이 배추김치 모델시스템의 보존성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .06
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
[P3-17] Gel Properties of Protein Recovered from Pork Heart by pH Shifting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
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