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Mechanism of antibacterial activity of chitosan studied by molecular dynamics simulations
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Effect of Molecular Weight and NaCl Concentration on Dilute Solution Properties of Chitosan
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
저분자 chitosan이 배추김치 모델시스템의 보존성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .06
Chitosan과 다른 보존제 첨가에 따른 김치의 저장성 향상
한국식품과학회지
1996 .10
분자량에 따른 Chitosan의 in vitro 대식세포 활성화
한국식품과학회지
1999 .10
Antifungal spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Pseudomonas sp. 101
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2000 .04
Effects of Food Components on the Antibacterial Activity of Chitosan against Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
2008 .12
N-[1-(benzotriazol-1-yl)aryl]arylamine 유도체의 항균성과 정량적 구조활성 관계(QSAR)
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Identification of Antifungal Substances of Lactobacillus sakei subsp. ALI033 and Antifungal Activity against Penicillium brevicompactum Strain FI02
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Chitosan을 이용한 감식초의 청징화
한국식품영양과학회지
2001 .04
Antifungal Spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Burkholderia sp. AB125
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Rheological Properties of Pork Salt Soluble Proteins in Reaction with Various Levels and Molecular Weights of Chitosans
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Antifungal Spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Antagonistic Bacterium MSS(P)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
Isolation of Bacillus amyloliquefaciens Strains with Antifungal Activities from Meju
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
반응표면분석에 의한 Chitosan 제조조건의 모니터링
한국식품과학회지
1999 .04
Chitosan 첨가가 메밀묵의 저장성 및 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .10
가공유의 품질개선을 위한 Chitosan의 이용
한국식품영양과학회지
2001 .08
Chitosan 첨가가 Poly(3 - hydroxybutyric acid) 필름의 물리적 특성 및 결정구조에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .06
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