지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Novel Quick Freezing Techniques Combined with Different Thawing Processes on Beef Quality
한국축산식품학회지
2014 .01
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
홍고추의 저장온도 및 해동조건에 따른 물리화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2007 .06
Effect of Freezing and Thawing Process on Physicochemical Characteristics of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
다양한 냉ㆍ해동 방법에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .10
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
Soil Freezing and Thawing Processes of Three Landscapes in the Middle Reaches of Heihe River Basin, China
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of Various Thawing Methods on the Quality Characteristics of Frozen Beef
한국축산식품학회지
2013 .01
해동속도에 따른 동결우육의 해동 후 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
Physicochemical Characterization of Onion Depending on Different Freezing and Thawing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
한우육의 냉동 및 해동 조건에 따른 품질 변화
한국식품영양과학회지
2016 .02
재생굵은골재를 사용한 고강도 콘크리트의 동결융해 특성
한국농공학회논문집
2004 .01
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
냉동 및 해동 방법에 따른 마쇄 홍고추의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .10
Post-Thaw Cryosurvival of Bovine Embryos Produced In Vitro and In Vivo after Controlled Freezing
한국수정란이식학회지
2009 .01
0