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Camembert Cheese 숙성 중 Casein의 변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .06
Reaction Flavoring Model for Enzymatic Hydrolyzates with Acid Hydrolyzates of Soy Sauce Residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
Micrococcus sp.의 생육 및 casein 분해에 미치는 배양조건의 영향 : (II) -배양시간에 따른 casein 분해 형태에 관한 연구-
Applied Biological Chemistry
1992 .01
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
Volatile Compound, Physicochemical, and Antioxidant Properties of Beany Flavor-Removed Soy Protein Isolate Hydrolyzates Obtained from Combined High Temperature Pre-Treatment and Enzymatic Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
반응 표면분석에 의한 Imitation Cheese의 조직감 형성
한국식품과학회지
1985 .10
Emulsifying Properties of Panax ginseng ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Hypoallergenic and Physicochemical Properties of the A2 β-Casein Fractionof Goat Milk
한국축산식품학회지
2017 .01
Cholesterol Free Mozzarella Cheese 제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .03
Characteristics and Functional Properties of Peanut (Arachis hypogaea L.) Protein Hydrolyzates Prepared by Treatment with a Serratial Proteinase
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Monitoring of Making Cheese Process by Acoustic Non-Linear Parameter
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
[P8-202] Casein 가수분해물의 생리활성에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Cheese 수율증대를 위한 방법
식품공업
1984 .01
An Accelerated Cheese Ripening in Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
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