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Studies on the Myofibrillar Proteins : Part 2. New Procedure for the Extraction of Regulatory Proteins from Myofibrils
한국식품과학회지
1974 .12
식염 및 지방을 함유한 분쇄돈육의 이화학적 성상 및 최종가열온도 측정을 위한 근장단백질의 이용
한국축산학회지
2004 .01
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part Ⅰ. Phase Microscopy of Myofibrils from Rabbit Muscle
한국식품과학회지
1974 .06
봄철 강수량 및 강수효율의 지역적 특성별 변화분석
한국농공학회논문집
2011 .01
초음파처리가 노계 가슴육 근원섬유단백질의 수용화에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 특성 비교
한국식품영양과학회지
1999 .04
Effects of pH-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on the Functional Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2014 .01
Power 모형을 이용한 비정상성 확률강수량 산정
한국농공학회논문집
2014 .01
전국 확률강수량 산정을 위한 비정상성 빈도해석 기법의 적용
한국농공학회논문집
2012 .01
Evaluation of Acid-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on Physicochemical and Rheological Characteristics of Pork Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2015 .01
Influence of Simulated Precipitation on Dryland Soil Respiration in the Loess Plateau, China
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
닭고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구 - 2. 골격근 부위별로 추출한 근원섬유, 액토미오신 및 미오신의 ATPase 활성 비교
한국식품영양과학회지
1985 .03
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Storage Stability of the Synthetic Angiotensin Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Peptides Separated from Beef Sarcoplasmic Protein Extracts at Different pH, Temperature, and Gastric Digestion
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Development of Methods for Protein Extraction from Three Major Korean Fermented Soy Foods for 2-Dimensional Gel and Mass Spectrometric Analyses
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Ultrastructural Changes and Shear Force of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
Generation and Verification on the Synthetic Precipitation/Temperature Data
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
호알카리성 목질분해 효소를 이용한 폐지재생(제1보)
펄프·종이기술
2003 .09
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