지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Defatting and Sonication Enhances Protein Extraction from Edible Insects
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Ultra-sonication Treatment on the Quality Characteristics of Baked Eggs
한국축산식품학회지
2016 .01
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part 2. New Procedure for the Extraction of Regulatory Proteins from Myofibrils
한국식품과학회지
1974 .12
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part Ⅰ. Phase Microscopy of Myofibrils from Rabbit Muscle
한국식품과학회지
1974 .06
[P8-73] Preparation of Nano-Liposome by Sonication and French Press
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .08
담배 엽 중 칼륨 분석법의 평가
한국연초학회지
2006 .01
Searching for new ways to make good use of meat - The Solubilization of Myofibrillar Proteins of Vertebrate Skeletal Muscle in Water -
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Preparation of Surimi-like Materials Using Spent Hen
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Effects of Hydrostatic Pressure on Biochemical Characteristics of Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus Muscle
Food Science and Biotechnology
2004 .10
산란 노계육에서 추출한 염용성 단백질의 열변성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 특성 비교
한국식품영양과학회지
1999 .04
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
産卵老鷄肉의 냉장 및 동결저장 중 물리화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1987 .08
Effects of Hydrostatic Pressure on Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
신 제형 클로렐라제품의 총 엽록소 시혐법 개선
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
0