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Food Science and Biotechnology
2000 .12
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Analysis of Hanwoo Loin Proteome by 2-D Gel Electrophoresis and Peptide Mass Fingerprinting
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Technical Functional Properties of Water- and Salt-soluble Proteins Extracted from Edible Insects
Food science of animal resources
2019 .01
성장기 돼지의 단백질대사에 사료단백질의 질이 미치는 영향 - 수치모델을 사용하여 -
한국식품영양과학회지
1997 .08
은어 사료의 적정 단백질 함량
한국양식학회지
1999 .06
적소두단백질(Red Bean Protein)과 Transglutaminase를 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 증진 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Heating Time and Temperature on Functional Properties of Proteins of Yellow Mealworm Larvae (Tenebrio molitor L.)
Food science of animal resources
2019 .01
The Analysis of Seminal Plasma Proteins by Two-Dimensional Polyacrylamide Gel Electrophoresis (2-DE) in Hanwoo (Korean Native Cattle)
한국수정란이식학회지
2010 .01
The Role of Meat Protein in Generation of Oxidative Stress and Pathophysiology of Metabolic Syndromes
Food science of animal resources
2020 .01
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
Effects of Protein Unfolding and Soluble Aggregates Formation on the Gel Strength of Whey Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
사료 단백질의 Fraction과 In situ 단백질 분해율의 상관관계에 관한 연구
한국축산학회지
2007 .01
Development of Coconut Tofu Utilizing Wasted Coconut Protein
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Impact of the Various Protein Sources on Immuno-cytokine Levels and Protein Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of Methods for Protein Extraction from Three Major Korean Fermented Soy Foods for 2-Dimensional Gel and Mass Spectrometric Analyses
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
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