지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimization of Coconut Protein Extraction from Coconut for Its Further Utilization
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Effects of Various Reagents on Hardness and Formation of Coconut Tofu
Food Science and Biotechnology
1997 .03
Estimation of the Hydrophobicity Changes in Coconut Proteins upon Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
1995 .09
아시아에서 Coconut Coir 생산 및 이용 현황
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
아시아에서 Coconut Coir 생산 및 이용 현황
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Heat-Induced and Transglutaminase-Catalyzed Gelations of Coconut Proteins
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Coconut Coir 배지에 적합한 토양수분 측정방법
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2008 .05
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Use of Different Herbicides on Weed Management in Coconut Nurseries in the Intermediate Zone of Sri Lanka
한국잡초학회지
2009 .06
파프리카 재배를 위한 국내 시판 Coconut Coir 배지의 물리화학적 특성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Concentration of Medium Chain Fatty Acids from Coconut Oil by Supercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1996 .09
파프리카 수경재배에 적합한 Coconut Coir 배지 검토
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Coconut Xylose as a Regulator of Postprandial Blood Glucose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
버섯첨가 두부의 면역활성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
산란 노계육에서 추출한 염용성 단백질의 열변성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
Effect of Irrigation Control by Radiation Integral on the Growth and Yield of Sweet Pepper in Hydroponic Culture Using Coconut Substrates
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
해양 암반 심층수를 응고제로 한 두부의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Postharvest Technology of Tropical Fruits in Thailand: Mango and Young Coconut
식품저장과 가공산업
2015 .12
0