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Analysis of Methionine Oxidation in Myosin Isoforms in Porcine Skeletal Muscle by LC-MS/MS Analysis
한국축산식품학회지
2016 .01
Red muscle myosin과 White muscle myosin의 생물활성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Development of Immunological method for Monitoring physico-chemical changes of Muscle Myosin. I . Establishment and preliminary application of Ci-ELISA to myosin subfragments
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
어류의 수축성 근섬유단백질의 온도 적응성에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .06
어류의 선도유지를 위한 연구동향
식품기술
1990 .01
고려인삼(Panax ginseng C.A. Meyer)이 환경변화에 대한 생체적응성에 미치는 영향-온도 변화를 중심으로
식품기술
2005 .01
Fundamental Research on the Changes of Immunoreactivity (IR) of Bivi Myosin Molecules by $^{60}CO$ ${\gamma}-Irradiation$
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Competitive Indirect ELISA를 이용한 Bovine Myosin의 동결 변성도 측정
한국식품과학회지
1998 .08
Immunological Approachment for Monitoring the Conformational Changes of Bovine Myosin Molecules by Heating in the Different pH Conditions
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Relationships between Myosin Light Chain Isoforms, Muscle Fiber Characteristics, and Meat Quality Traits in Porcine Longissimus Muscle
Food Science and Biotechnology
2005 .10
기능성어류단백질의 제조 및 이용
식품공업
1981 .01
Effects of Hydrostatic Pressure on Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
일본의 양식 어류 안전성에 대한 접근
한국양식
2007 .05
어류의 주민등록시대를 열다
한국양식
2005 .05
주요 양식어류, 얼마나 생산되고 얼마나 소비되나
피드저널
2005 .01
Changes of SDS-PAGE Pattern of Pork Myofibrillar Proteins Induced by Electron Beam Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .12
방어 Myosin과 갈색띠 매물고둥 Paramyosin 의 물리화학적 성질
한국식품과학회지
1987 .02
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