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Utilization of Lactic Acid Bacteria in Food Processing
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
Lactic Acid Bacteria : An Overview of Beneficial Effects
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Development of Lactic Acid Bacteria Growth Model Isolated from Kimchi
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Quality Characteristics of Fermented Soybean by Lactic Acid Bacteria
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
Lactic Acid Bacteria : First Steps in the Post-Genomic Area
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Linoleic Acid Increased in Safflower Seed Using Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Free Fatty Acid Accumulation by Mesophilic Lactic Acid Bacteria in Cold-Stored Milk
The Journal of Microbiology
2004 .06
Antioxidant Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Effect of Fermentation Conditions on L-Lactic Acid Production from Soybean Straw Hydrolysate
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
당귀가 유산균의 생육에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2006 .06
전북지역 성인의 연령별 닭 메뉴 인지도와 기호도 연구
동아시아식생활학회지
2013 .02
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria Inhibiting Harmful Pathogens
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
Regulation of Class Ⅱ Bacteriocin Production in Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Industrial Applications of Probiotic Lactic Acid Bacteria and Future Works on Health Claims
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Development of a Colorimetric Quantification Method for Characterization of Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Post-chicken genome project: Development and application of novel chicken genes
한국유전체학회 Conference
2006 .01
Biodegradation of Polyesters Based on Poly(L-Lactic acid)
한국동물학회 학술대회
1997 .01
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