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Development of Cholesterol-reduced Mayonnaise with Crosslinked β-Cyclodextrin and Added Phytosterol
한국축산식품학회지
2008 .01
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
홍화씨로부터 Phytosterol 추출의 최적화 및 재구성지질의 합성
Food Science and Preservation
2003 .06
Developing Cholesterol Reducing Food Products with Phytosterols: Processing and Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
선택된 식물자원에서 추출조건에 따른 Phytosterol과 Tocopherol의 함량분석 및 추출유로부터 재구성지질의 합성
Food Science and Preservation
2003 .09
Cognitive-Enhancing Activities of a Phytosterol in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
마요네즈 첨가 식이가 흰쥐의 지질 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .08
검을 이용한 저열량 마요네즈의 제조 및 유화안정성
한국식품영양과학회지
2003 .01
된장분말을 첨가한 두유마요네즈와 일반마요네즈의 저장안정성 비교
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Analysis of Dietary Phytosterols from Nelumbo Nucifera Seeds of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
The Hypocholesterolemic Effect of Phytosterol Ester-added Cheddar Cheese in Rats
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Comparison on the Crude Fat Contents and Fatty Acid and Phytosterol Composition of Korean Corn Hybrids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Phytosterols and Flavonoids from the Aerial Part of Taraxacum coreanum
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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