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Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Physicochemical and Sensory Responses of Peach (‘Changhowon Hwangdo’) Following Long-Term Storage at Low Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Aqueous Chlorine Dioxide Treatment Decreases Microbial Contamination and Preserves Sensory Properties of Mackerel During Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Quality Changes During Storage of Cook-chilled Soybean Sprouts
Food Science and Biotechnology
2008 .06
시금치의 cook-chill 가공 중 오염지표균 및 병원성세균의 변화
한국식품과학회지
2002 .10
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
학교급식에 Cook/Chill System 적용을 위한 품질보증연구(II) - 돼지불고기 -
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Chilled Meat의 저장중 품질변화
육가공
1993 .01
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Selection of Cross Seedlings between Japanese High-chill ‘Hakuho’ and Low-chill Peach Cultivars for Forcing Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Changes in the Activities of Antioxidant Enzymes during Chilling Stress in Chilling-Tolerant and Chilling-Sensitive Cultivars of Cucurbita spp
생물환경조절학회지
2007 .03
Responses in Osmolyte Accumulation to Chilling Stress in Cucurbits Plants
생물환경조절학회지
2007 .12
Responses in Osmolyte Accumulation to Chilling Stress in Cucurbits Plants
생물환경조절학회지
2005 .06
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Chilled 식품, Cold Chain의 현황 및 전망
식품과학과 산업
1991 .09
Distribution of Indicator Organisms and Incidence of Pathogenic Bacteria on Soybean Sprouts in Cook-chill System
Food Science and Biotechnology
2002 .08
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2001 .11
쇠고기 포장육의 냉장유통을 위한 국내 유통망의 온도관리 실태 조사
한국축산식품학회지
1998 .01
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