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Streptozotocin-유도 당뇨모델을 이용한 배양인삼 분말의 혈당 강하 및 지질대사의 개선효과
한국식품과학회지
2003 .04
Improvement Effect of Blood Glucose and Lipid for Garlic and Citron in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Streptozotocin 유발 당뇨 쥐의 거대배아미 식이에 의한 혈액 및 간조직의 지질조성
한국식품과학회지
2006 .08
Microbial Quality and TBA Values of Chicken Patties as Affected by Irradiation and Storage Temperature
한국식품과학회지
1990 .06
[P10-218] Streptozotocin 유발 당뇨쥐에서 굴의 혈당 강하 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Detection of Malonaldehyde - thiobarbituric Acid (MA - TBA) Complex by High Performance Liquid Chromatography (HPLC) in a Model System
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
거대배아미 식이에 의한 Streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐의 혈당강하 효과
한국식품과학회지
2006 .06
택사 butanol 분획물과 vitamin E의 투여가 streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐의 글리코겐, 지질함량 및 지질과산화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .06
[P10-116] Effect of Medicinal Herb Extract on Lipid Levels and Lipid peroxidation in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Extract of Fomes fomentarius on Lipid Metabolism in streptozotocin-induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-09] Effects of Product Using Mulberry Fruit on Antioxidative System in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antidiabetic Effects of Functional Mixed Grains in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-308] Streptozotocin 투여방법에 따른 흰쥐의 혈당 상승 및 DNA 손상 정도
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-217] 굴 첨가 식이가 Streptozotocin 유발 당뇨쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of Chongkuljang on Blood Glucose and Lipid Profile in Neonatal Streptozotocin-induced Diabetic Rats
Food Science and Biotechnology
2003 .10
High Performance Liquid Chromatography (HPLC) Detection of Malonaldehyde - thiobarbituric Acid (MA - TBA) Complex in Ground Pork
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
[P8-184] Effect of Different Doses of Gastrodia elata in Streptozotocininduced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
신미종(辛味種)고추의 추숙(追熟)에 관(關)한 생리화학적(生理化學的) 연구(硏究) -제3보(第3報) 지질(脂質)의 변화(變化)-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
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