개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
요약
Acknowledgement
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Color and Sensory Characteristics of Chicken Patties as Affected by Irradiation and Storage Temperature
한국식품과학회지
1991 .08
Prediction Equations for Internal Temperature and Yields of Chicken Patties During Deep Fat Frying
한국식품과학회지
1991 .04
Gum류가 저지방 계육 Patty의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
Gum류를 첨가한 우육 Patty의 품질 및 기호성
한국식품영양과학회지
2002 .01
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Packaging Methods on Colour, Lipid Quality and Microbial Growth of Beef Patties Enhanced with Flaxseed Flour
한국축산식품학회지
2013 .01
Hydrocolloid류가 돈육 Patty의 이화학적, 조직적, 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .08
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Lotus (Nelumbo nucifera) Leaf Powder on the Quality Characteristics of Chicken Patties in Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
자색 콜라비를 첨가한 햄버거 패티의 품질 및 저장 특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
우지방을 카놀라유, 올리브유, 옥수수유 및 해바라기유로 대체한 햄버거 패티의 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Cooking Pattern and Quality Properties of Ground Pork Patties as Affected by Microwave Power Levels
한국축산식품학회지
2009 .01
방사선조사된 패티용 분쇄우육의 가열전 품질특성
한국축산식품학회지
2008 .01
동결저장 중 Hamburg Patties의 저장성에 미치는 쑥 추출물의 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
연어 패티의 제조 및 식품학적 품질 특정
Food Science and Preservation
2009 .10
해조류 첨가가 돈육 패티의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Dietary Fiber Extracts from Brewer's Spent Grain on Quality Characteristics of Chicken Patties Cooked in Convective Oven
한국축산식품학회지
2013 .01
Quality Improvement of Chicken Breast Meat in a Group-Meal Service by Gamma Irradiation
Food Science and Preservation
2005 .02
0