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이용수
Abstract
Introduction
Results and Discussion
요약
Acknowledgeme‘1t
References
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Microbial Quality and TBA Values of Chicken Patties as Affected by Irradiation and Storage Temperature
한국식품과학회지
1990 .06
Prediction Equations for Internal Temperature and Yields of Chicken Patties During Deep Fat Frying
한국식품과학회지
1991 .04
Gum류가 저지방 계육 Patty의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
Gum류를 첨가한 우육 Patty의 품질 및 기호성
한국식품영양과학회지
2002 .01
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
Hydrocolloid류가 돈육 Patty의 이화학적, 조직적, 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .08
우지방을 카놀라유, 올리브유, 옥수수유 및 해바라기유로 대체한 햄버거 패티의 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
방사선조사된 패티용 분쇄우육의 가열전 품질특성
한국축산식품학회지
2008 .01
Cooking Pattern and Quality Properties of Ground Pork Patties as Affected by Microwave Power Levels
한국축산식품학회지
2009 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
해조분말 첨가가 Hamburger Patty의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .01
연어 패티의 제조 및 식품학적 품질 특정
Food Science and Preservation
2009 .10
해조류 첨가가 돈육 패티의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Dietary Fiber Extracts from Brewer's Spent Grain on Quality Characteristics of Chicken Patties Cooked in Convective Oven
한국축산식품학회지
2013 .01
The Effects of Natural Antioxidants on Protein Oxidation, Lipid Oxidation, Color, and Sensory Attributes of Beef Patties during Cold Storage at 4℃
한국축산식품학회지
2018 .01
Utilization of the Crust from Dry-aged Beef to Enhance Flavor of Beef Patties
한국축산식품학회지
2018 .01
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
자색 콜라비를 첨가한 햄버거 패티의 품질 및 저장 특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
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