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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Comparison of quality characteristics of asparagus jelly according to gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characterization of wine jelly using various mixed gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
돈피 젤라틴을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 특성 연구
한국식품영양과학회지
2016 .02
식초음료를 첨가한 파우치형 곤약젤리의 제조 및 품질 특성
한국식품과학회지
2021 .10
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Major royal jelly protein 2 acts as an antimicrobial agent and antioxidant in royal jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Commercial Stick-Type Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
크랜베리 농축액을 첨가한 젤리의 품질 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .07
Quality and antioxidant properties of jelly incorporated with corn concentrate
Food Science and Preservation
2018 .07
Quality Characteristics of Double Mixture Using κ-carrageenan and Various Gelling Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A New Plum Cultivar ‘Jelly Heart’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
도라지 농축액을 첨가한 젤리의 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .08
보스웰리아를 첨가한 과채 혼합 젤리의 항산화성 및 품질특성 연구
산업식품공학
2022 .08
Effect of Heat Processing of Royal Jelly at 52 and 72°C on the Growth and Development of Apis mellifera L. Honey Bee Larvae in vitro ( Hymenoptera, Apidea)
Journal of Apiculture
2022 .11
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
돈피 젤라틴을 이용한 생분해성 용기의 물성과 미생물학적 안정성 및 생분해능 분석
산업식품공학
2021 .11
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