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Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical stability of curcuminoids and their effects on the growth of skin cells under different LED lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
카레 분말을 첨가한 유과의 품질특성 연구
한국식품과학회지
2015 .04
카레가루 첨가와 유지의 반복 사용이 크로켓 튀김 기름의 산화 안정성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2020 .05
Hepatoprotective Effects of Curcuminoids Against Oleic Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Quantitative Determination of Curcuminoids Contents from Tumeric (Curcuma Longa L.) Marketed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
강황 종근 처리에 따른 생육특성 및 성분함량 차이
한국약용작물학회지
2018 .10
테트라부틸암모늄 브로마이드 기반 소수성 공융용매를 이용한 강황(Curcuma longa L.)의 curcuminoids 추출
한국식품과학회지
2024 .10
강황 누룽지의 가열조건이 폴리페놀, 플라보노이드 함량 및 항산화 활성에 미치는 영향
산업식품공학
2022 .11
레토르트식품에 함유되어 있는 당 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .11
Effect of salicylic acid and yeast extract on curcuminoids biosynthesis gene expression and curcumin accumulation in cells of Curcuma zedoaria
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
레토르트 살균기 내부의 온도 구배가 감자제품의 살균도와 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
The Study of Heat Penetration of Kimchi Soup on Stationary and Rotary Retorts
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효강황가루 첨가 수준이 카레소스의 항산화 및 관능적 특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2017 .06
Food color impacting expected sensory preferences in the context of e-commerce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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